23 mars, 2016

Digitala medier

iPad, digitala medier

Med digitaliseringen av samhället flyttade det mesta in i våra digitala skärmar såsom laptops, surfplattor och mobiler och det rör sig om allt från morgontidningen, tv-program, lexikon till att alla företag skapade sina egna webbplatser. Idag läser många sin dagstidning på nätet, inhämtar nyheter i mobilen, kollar youtube och olika play-tjänster och googlar för att bli klokare. Det är lite vad digitala medier handlar om och med digitaliseringen så flyttade även annonseringen in lika naturligt på nätet.

Webbdesign, resposiv webbplats

DISPLAYANNONSERING

Displayannonsering är ett samlingsnamn för alla annonser som syns tillsammans med innehåll på olika webbplatser och i appar. Annonserna kan innehålla allt från text, bilder, loggor, video och content marketing. Marknadsföring på internet blir allt viktigare och för att driva trafik till sin webbplats. Digital marknadsföring sker på alla digitala plattformar såsom desktop, surfplattor och mobiler. Vi på Lin & Halm hjälper er med den digitala mediemixen, synas på de webbplatser som passar just ert företag, hålla i mediekontakterna och göra själva annonserna.

GOOGLE

Inom digitala medier hör även sökordsannonsering, där Google Adwords är den som dominerar marknaden. Vi hjälper er ta fram relevanta sökord och effektiva annonstexter för att ni ska få så kvalitativa och relevanta klick som möjligt till er webbplats. Vi ser till att era sökord är så väloptimerade som möjligt för bästa möjliga lönsamma trafik. Inom Google-annonsering finns även inriktning på display, mobil, video och shopping.


« Tillbaka till MEDIA

Top