25 mars, 2016

E-handel

E-handel webbshop e-commerce

I takt med att konkurrensen ökar på e-handelsmarknaden blir det allt viktigare att särskilja sig och kunna erbjuda nya upplevelser och funktioner som underlättar för kunderna att navigera på webbplatsen. Beroende på bransch så ser design, känsla, funktionalitet olika ut, men det som är relevant inom alla branscher är att det måste vara användarvänligt, lätt för kunden att genomföra sitt köp och för företaget att öka sin konvertering. Inom e-handel eller e-commerce som det också kallas, så arbetar vi med en helhetsstrategi där våra kunder kan få hjälp med hela processen eller vissa delar. Grunden för att en e-handel ska fungera är en komplex lösning där man bygger upp en struktur inom varje område.

E-handel

GRUNDOMRÅDEN

1. Struktur och Uppbyggnad
2. Funktion och Verksamhet
3. Analys och Konvertering
4. Marknadsföring

Struktur och Uppbyggnad innebär att vi bygger upp er e-plattform så att den är skräddarsydd åt just er verksamhet.

Funktion och Verksamhet bygger mer på själva upplevelsen för kunder som besöker er e-handel. Att e-handeln kan erbjuda rätt verktyg för att kunden att hitta på sidan, navigera, hitta det den söker och genomföra sitt köp. Utöver det så gäller det att fundera på hur hanteringen av ordern sker från beställning till leverans så att kunden blir nöjd och återkommer och företaget får en bra lönsamhet.

Analys och Konvertering är en viktig del för att göra e-handeln lönsam för företaget. Det gäller att lära sig kundens beteenden, som exempel varför den gör ett köp och varför den kanske inte fullföljer det eller avbryter det. Man kan analysera och optimera sin e-handel utifrån den informationen så man i längden får högre konverteringsgrad.

Marknadsföring innebär hur man når ut med sin e-handel till sin målgrupp. Även här gäller det att analysera och förstå sina kunders beteenden på webben. Syns du inte så finns du inte gäller även får e-handel och man måste hitta ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Paket present
Vi bygger och designar er e-handel, så att den blir effektivast möjligt, men vi kan även vara ett bollplank för att ni ska hitta rätt i er e-handelslösning. Vi är gärna er partner genom hela er verksamhetssatsning inom er e-handel!


« Tillbaka till WEBB
Top