25 mars, 2016

WordPress

Skärmar, responsiv webbplats

En professionell webbplats stärker ditt företag och varumärke och är många gånger företagets ansikte utåt. WordPress är ett av de mest använda, enkla och kända publiceringsverktyg och de flesta webbplatser byggs idag på denna plattform. Fördelarna med WordPress är bland annat att det är flexibelt, användarvänligt, sökmotorvänligt, moderna och utan kostnad för användaren. WordPress började som en bloggplattform, men har idag vuxit till ett fullfjädrat publiceringsverktyg för stora komplexa webbplatser till företag och organisationer. Med våra kunskaper på Lin & Halm inom både webbutveckling och SEO så skapar vi en webbplats till ditt företag i WordPress med de bästa förutsättningarna för att ni ska rankas bra i Googles sökresultat.

Webbdesign, resposiv webbplats

Mobilanpassning

En mobilanpassning är just det – en anpassning av den befintliga webbplatsen så att den ska passa olika tryckytor på olika enheter såsom våra mobiler. Den mobila webben växer explosionsartat och fler och fler använder internet via mobila enheter än via mer traditionella datorer. Företag bör därför satsa mobilt redan i dag för att hänga med i utvecklingen. Är en webbplats inte mobilanpassad kommer den synas sämre i sökresultatet när någon gör en sökning på Google från sin mobil.

iPad, digitala medier

Responsiv design

Responsiv design är en metod av mobilanpassning och innebär att den information som ligger på webbplatsen anpassar sig för att besökaren ska få en så bra upplevelse och läsarvy som möjligt oavsett om besöket sker via mobil, surfplatta eller dator. En bra responsiv design gör att besökaren lätt kan hitta och ta till sig innehållet på din webbplats och att man inte behöver zooma in och scrolla i sidled.
 

« Tillbaka till WEBB

Top