Byrån

Lin & Halm är en fullservicebyrå som arbetar med allt från kreativ tanke till färdiga medielösningar. Vi strävar efter att vara den byrå våra kunder vill att vi ska vara. Det innebär att vi för vissa fungerar som ett kreativt bollplank medan andra ser oss som deras produktions- eller mediebyrå – vårt sätt att arbeta är väldigt flexibelt eftersom vi alltid utgår ifrån kundens behov, mål och förutsättningar.

Digitala, traditionella eller sociala medier? Vi vet hur man skapar och använder sig av de mest effektiva verktygen oavsett media. Vår kombinerade expertis bildar ett dream team inom design, media, reklam och webb.

Vi har fått många frågor om vårt namn Lin & Halm och vi har fått många härliga associationer till det, såsom ”svenskt hantverk”, ”klassiskt genuin”, ”jordbruk”, ”hästfoder” och det har gjort att vi älskar vårt företagsnamn ännu mer! Tack alla!

Tanken bakom namnet grundar sig i att vi från början hade planerat ett kontor i Linköping och ett kontor i Halmstad, därav namnet Lin & Halm. Men som alla vet så blir det inte alltid som man tänkt sig, saker förändras, tankar nyanseras och drömmar förändras de också på vägen genom livet.

Så här står vi idag och valde att fokusera på kontoret i Linköping och våra kunder här, men behöll vårt namn LIN & HALM. Idag har vi Kunder från Skåne upp till mellansverige, så ingen kund är för långt bort om de behöver vår hjälp.