22 mars, 2016

Tjänster

Design

Design handlar mycket om det som ögat ser. När vi som konsumenter ser något för första gången grovsorterar vi det – vi får en känsla för hur något är. Den känslan avgör vad vi vill ägna mer uppmärksamhet på och vad vi inte bryr oss om. Design väcker många känslor – och det är de känslorna vi är ute efter inom all marknadsföring.

» Läs mer om våra tjänster inom Design

Media

Media handlar om information och kommunikation av budskap genom olika kanaler och än mer om dialog, relation och interaktion sedan de sociala mediernas intåg. Genom olika medier kommuniceras information bland annat för att upplysa, påverka, skapa intresse, öka kunskaperna och för företag att marknadsföra sig och bli top of mind i sin bransch.

» Vilken djungel det är! Jag behöver mer info

Reklam

Reklam har funnits i olika former sedan tidernas begynnelse, där den äldsta formen är ”mun till mun-metoden” och viktig än idag för att stärka varumärket och företagets anseende. Målet med reklam och all marknadskommunikation är självklart att öka företagets försäljning, ta marknadsandelar och komma in på marknaden. Eftersom utbudet många gånger överstiger efterfrågan gäller det att marknadsföra sina produkter och tjänster, synas och höras för att bli ihågkomna och det självklara valet för sin målgrupp.

» Reklam enligt Lin & Halm

Webb

Vi skapar de bästa digitala förutsättningarna för lönsamhet och varumärkesbyggande i digitala kanaler för ditt företag. Vi bygger upp en stark digital närvaro – från strategier och sociala kampanjer till appar, bloggar, nyhetsbrev, interaktionsdesign och e-handelslösningar. Vi strävar alltid efter långsiktigt samarbete och att våra kunder ska få så stor konvertering som möjligt på sina lösningar.

» Internet var ingen fluga, bäst jag läser mer

Top