Ny hemsida till Berland Tak

Efter mer än 50 erfarna år i takläggningsbranschen så var gänget på Berland Tak i behov av en ny webbplats, komplett med referensflöde, intranät samt två kundzoner för privatpersoner respektive företag. Vi planerade, designade, samlade in digitala material samt byggde hemsidan, som finns att besöka på www.berlandtak.se

Ny webbplats till Kanonaden Entreprenad AB

När anläggningsföretaget Kanonaden Entreprenaden AB ville expandera sina verksamhetsområden och var i behov av en ny och fräsch webbplats så fick vi uppdraget att göra detta. Vi tog hand om hela processen, från planering och strukturering till färdig webb på två olika språk. Nya www.kanonaden.com lanserades under senvåren 2018!

Webbanners till Garageportexperten

Garageportexperten säljer och monterar garageportar, industriportar och ytterdörrar från ledande leverantörer. Vi fick förtroendet att producera både digitala- och tryckannonser för deras räkning, samt att jobba interaktivt med deras kampanjer och producera material till deras franchisetagare i hela Sverige.

Björns Garage

Hos Björns Garage hittar man det mesta inom inredning av både hem, trädgård och utemiljö. Butiken ligger på entréplanet i det nya Valla Berså i Linköping.Björn erbjuder dessutom konsulttjänster inom att inreda företag, restauranger- och kontorslandskap. Grafisk profilVi fick uppgiften att ta fram en ny grafisk profil till Björns Garage. Med inspiration hämtat från det […]

Roll-upen.se

På roll-upen.se kan du köpa mässmaterial till väldigt bra priser. Vi byggde sidan med mycket färg, stora bilder och tydlig information. Till sajten kopplades även en Facebook-sida samt ett nyhetsbrev om går ut kontinuerligt. Gå till roll-upen.se »

Ny hemsida till DekorReklam

DekorReklam är ett fullserviceföretag som är experter på allt som har med bildekor, foliering av fordon, dekaler, och övriga trycksaker och profilering att göra. I ett vidare steg att bredda sin kundkrets så hjälpte vi dem med att bygga och designa en ny hemsida med fokus på att visa upp deras tidigare referenser och mer […]

Vepan.se

Vepor och banderoller är ett smidigt sätt att exponera sitt varumärke och sitt budskap på olika ställen. De är mer flexibla än skyltar och kostar inte särskilt mycket. Vi har tagit fram sajten vepan.se för att tillgodose era behov när det kommer till vepor. Gå till vepan.se »

Internshop för ÖT

Internshopar för kunder är något som växer mer och mer. Vi har kunder som låter anställda beställa kontorsmaterial ur en internshop, vi har kunder som samlar produkter och paket till sina kunder och använder sig av en internshop. Östgötatidningen är ett sådant exempel. Se otshopen här »

Webbplats Alpha MH

I samband med namnbytet från Lundgrens Truckservice till Alpha Material Handling, passade de på att lansera en ny webbplats. Sidan är byggd som en webbshop med filtrering och kategorisering, men utan köpfunktion. Alpha MH vill förmedla förtroende och kvalitet, något som vi fokuserade på när vi designade sidan.

Dahlbergs Café

Dahlbergs Café är ett mysigt café i Friluftsmuseet Gamla Linköping där man kan fika i gammaldags miljö. Namnet kommer ifrån profilen Ragnar Dahlberg som startade caféet en gång i tiden. Vi välkomnar Dahlbergs Café som ny kund! Vi tog fram en enkel och fin webbplats för caféet som de lätt kan fylla med bilder och […]