Dahlbergs Café

Dahlbergs Café är ett mysigt café i Friluftsmuseet Gamla Linköping där man kan fika i gammaldags miljö. Namnet kommer ifrån profilen Ragnar Dahlberg som startade caféet en gång i tiden. Vi välkomnar Dahlbergs Café som ny kund!

Vi tog fram en enkel och fin webbplats för caféet som de lätt kan fylla med bilder och evenemang. 

Eftersom caféet jobbar tillsammans med Hilma Winblads och Wilhelminas Frestelser kombinerade vi deras logotyper och silhuetter till en sammanhängande illustration. Vi kopplade även in deras facebookflöden för att snabbt få en översyn på händelser och evenemang i området.

Till det mysiga caféet i Gamla Linköping går många utflykter och bussresor och med sig hem är det många som vill ha med sig ett litet minne och souvenir. Då passar bland annat kaffemuggar, paraplyn, vykort och pennor väldigt bra. Så på dessa ting trycktes den gemensamma siluett som togs fram till hemsidan och nu finns souvenirerna till försäljning i caféet.

Nattgästerna på Hilma Winblads mitt i Friluftsmuseet Gamla Linköping får ta del av en mycket charmig och unik miljö. Vi hjälper hotellet med prisvärda trycksaker som matchar deras stil.