Media handlar om information och kommunikation av budskap genom olika kanaler och än mer om dialog, relation och interaktion sedan de sociala mediernas intåg. Genom olika medier kommuniceras information bland annat för att upplysa, påverka, skapa intresse, öka kunskaperna och för företag att marknadsföra sig och bli top of mind i sin bransch.

Utbudet i medielandskapet idag är enormt och kan upplevas som en djungel för många annonsörer och företag. Mycket har förändrats på relativt kort tid och mycket kommer fortsätta att hända framöver. Ett paradigmskifte skulle man kunna kalla det för, det som vi nu står inför och mitt uppe i. Vi kan förenkla det en aning och dela upp medier i traditionella, digitala och sociala. Sedan de digitala och sociala mediernas intåg i medielandskapet kan det behövas en hjälpande hand, en guide genom djungeln för att få en strategi för vem, var, hur, vad, när, i vilka medier samt på vilket plattform man ska synas. Just därför finns vi till på Lin & Halm för att vara den oberoende parten som löser ert marknadsföringspussel så att det passar just ert företag, så ni blir sedda, hörda, ihågkomna och top of mind.

Var befinner sig dina kunder idag? Vem vill du nå?

Lämna ett svar