Hej. Vad heter du och var kommer du ifrån?

Ann-Sofie Dreij. Uppvuxen i Nässjö, utbildad i USA tack vare basketen och just nu bosatt i Norrköping med min familj.

Vad är din roll på Lin & Halm?

Jag är esteten i gänget. Min roll som Art Director är att jobba med bildidéer, typografi och utformning av de produkter som ska tas fram. Det kan handla om grafiska profiler, webbdesign, illustrationer, layout av trycksaker och tusen andra saker. Jag styr den kreativa processen och är visuellt ansvarig i projekten. Bästa yrket som finns!

När känner du dig som mest nöjd och stolt över ditt arbete?

När en kund kommit med ett uppdrag med instruktionen ”bara gör något snyggt”, och man levererar en slutprodukt som är genomarbetad och som ger kunden ett bättre resultat än väntat.

Hur tillbringar du helst en ledig dag?

Jag mår som bäst när jag får skapa. Antingen sy, måla, snickra, bygga lego eller skapa något annat ihop med barnen. Att bara chilla en hel dag är inte riktigt min grej.

Vad är din bästa egenskap i yrket?

Jag är tydligen väldigt snabb, säger de som vet.

Lämna ett svar