Hej. Vad heter du och var kommer du ifrån?

Carl Drie, uppvuxen utanför Mantorp med rötter från Kindabygden och Omberg men döpt i Domkyrkan i Linköping. Jag bor numera med min familj i Rimforsa med sjön Åsunden utanför mitt köksfönster.

Vad är din roll på Lin & Halm?

Jag är företagets projektledare med många bollar i luften, det är jag som hittar våra inköpskanaler där vi pressar priserna på de absolut bästa produkterna på marknaden för våra kunders räkning. Jag har även en webb- & e-commercebakgrund och brinner för allt vad webben kan erbjuda och de möjligheter som idag ligger framför våra fötter. Detta är något jag gärna delar med mig av.

När känner du dig som mest nöjd och stolt över ditt arbete?

När man har överträffat kundens önskemål och förväntningar.

Hur tillbringar du helst en ledig dag?

Jag trivs väldigt bra med min familj och mina vänner, och älskar att hitta på saker med dem.

Vad är din bästa egenskap i yrket?

Jag är ganska orädd och vågar ta tag i saker. Jag hatar att lämna saker ogjorda.

Lämna ett svar