Lin & Halm är en liten fullservicebyrå med stora planer och idéer. Just nu söker vi en ny kollega, en utvecklare. Du bör som sökande klara av följande dagar hos oss: vi glider in på kontoret vid 8-tiden och ger varandra en morgonkram. Vi låter lite skitsnack och en kopp kaffe passera våra läppar innan vi går in på vad vi ska åstadkomma under dagen. När det är avklarat så brukar vi fördjupa oss i våra uppgifter och serva våra kunder på det absolut bästa sätt vi kan.

Ett leende och skratt kommer långt på vårt kontor men även att vi är flitiga och presterar stordåd åt dem som anlitar oss – våra kunder är våra älsklingar som vi hela tiden har ett nykärt förhållande till! Vi strävar efter att överträffa oss själva, och våra kunder ska hela tiden känna sig ompysslade.

Eftersom vi hela tiden ska vara så jäkla bra på det vi gör så satsar vi mycket på att vi har rätt personer inom företaget. Du ska kunna din sak i sömnen, och du ska stolt kunna säga ”jag är bäst på detta”, men ändå vara ödmjuk inför alla uppdrag och utmaningar. Du kommer att arbeta tätt ihop med vår projektledare och AD för att skapa de bästa digitala lösningarna.

När vi kommer till lunchen har vi varit helt fantastiskt flitiga i några timmar och äter vi inte med en kund eller leverantör så försöker vi samlas och äta ihop så vi kan babbla lite och få lite skratt till efterrätt. Som du förstår så kommer vi köra minst lika hårt under eftermiddagen tills vi känner att vi gjort vårt för dagen. Vi vet att vi alltid levererar innan utsatt tid så ibland blir det korta dagar och ibland lite längre. Vi använder oss av flextid – man har sina timmar att hushålla med och ser till att ingen kund blir lidande.

Alla som är sugna på att jobba på denna asgrymma byrå ska göra ett ganska omfattande arbetsprov – detta så att vi kan få en känsla för dig men på samma gång ska du få känsla för oss och vilka vi är.

Läs gärna noga igenom de kunskaper vi önskar att du har. Vi struntar i om du aldrig haft ett jobb innan eller har utbildning överhuvudtaget. Det viktiga för oss är att du – precis som vi – är nörd på dessa saker, älskar att ha skoj när du jobbar och har en bra teamkänsla.

Kunskapsområden som du ska kunna:

PHP
CSS

Du ska även ha viss kunskap inom:

WordPress
Grundkunskaper i Photoshop
HTML
HTML 5

Låter det här som något för dig? Skicka in cv och personligt brev till jobb@linohalm.se. Intervjuer kommer att ske löpande.
Hoppas vi ses!

Lämna ett svar