En professionell och användarvänlig webbplats är en god investering för varje företag, den stärker företagets varumärke och är många gånger det första ansiktet utåt. Ett första intryck som kan ha stor betydelse och en första känsla om företaget. Vi på Lin & Halm hjälper er bygga upp en stark digital närvaro – från webbplats och e-handelslösningar till strategier, sociala kampanjer, bloggar, nyhetsbrev, interaktionsdesign och SEO. Vi skapar de bästa förutsättningarna för lönsamhet och varumärkesbyggande i digitala kanaler specifikt för ert företag och strävar alltid efter långsiktigt samarbete och att våra kunder ska få så stor konvertering som möjligt på sina lösningar.

De webbplatser vi bygger ska fungera optimalt för slutanvändaren oavsett skärmstorlek och uppkoppling. Snabba laddningstider, responsiva gränssnitt och hög kompatibilitet oavsett webbläsare eller enhet är några av de viktigaste kraven vi ställer på våra webblösningar. Användarupplevelsen är den överlägset viktigaste faktorn som avgör hur våra kunder uppfattas på webben. Vi bygger våra webbplatser i WordPress från början till slut.

Lämna ett svar