Broschyrer på engelska till HSB Östra

HSB Östra är den regionala HSB-föreningen med huvudkontor i Norrköping och lokalkontor i Söderköping och Finspång. De erbjuder främst tjänster till bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Utöver detta producerar de nya bostäder och förvaltar egna hyreslägenheter. Till deras hyresgäster i dessa lägenheter har vi tidigare producerat broschyrer för nyinflyttade samt städtips för utflyttande. Under våren 2019 […]

Annonsering för Ulfåsa Möbler

Ulfåsa Möbler utanför Motala säljer möbler och inredning av hög kvalitet till låga priser. Vi hjälper dem med annonsering i dagspress och magasin.

Stortavlor Mäklarhuset

Mäklarhuset i Norrköping ville framhäva fritidshussäsongen under sommaren och bad oss ta fram en kampanj som andas fritidshus men ändå skapar igenkänning med deras porträtt. Lösningen blev en kombination av de två.

DR Peugeot

Inför bilsemestern i Europa borde alla se över sin Peugeot! Vi skapade ett DR med lite extra X-faktor.

Höstkampanj Mäklarhuset

Efter sommarens kampanj fortsatte vi på det vinnande konceptet och behöll det manér vi tog fram till Mäklarhuset i juli. Nu flyttades fokus till hösten och alla nya bostadsdrömmar som kommer med den.

Bofakta Calmstad

”I södra delen av Linköping, ett stenkast från Östenssons livsmedelsbutik vid Brokindsleden, växer just nu Harvestad fram. Ett helt nytt bostadsområde på tryggt men nära avstånd från den trafikerade vägen in till city och med den grönskande skogen som närmsta granne. Här har familj efter familj redan flyttat in och funnit sin fasta punkt i […]

Dahlbergs Café

Dahlbergs Café är ett mysigt café i Friluftsmuseet Gamla Linköping där man kan fika i gammaldags miljö. Namnet kommer ifrån profilen Ragnar Dahlberg som startade caféet en gång i tiden. Vi välkomnar Dahlbergs Café som ny kund! Vi tog fram en enkel och fin webbplats för caféet som de lätt kan fylla med bilder och […]

Marknadsplan Berland Tak

Tillsammans med Robert Löfdahl och hans personal togs det fram en marknadsplan för verksamhetsåret 2015/2016. Från Affärsidé och vision till analyser, strategier och mål samt aktiviteter och budskap för marknadsföring.

Sveriges Åkeriförbund – Mässbord

Sveriges Åkeriförbund behövde mässbord till kommande utställningar runt om i Sverige och utifrån deras grafiska profil skapades originalet och mässborden levererades till stor belåtenhet.